En mobil kogeskole

Det rullende madværksted er en mobil kogeskole, der har til formål at danne ramme for gratis involverende madaktiviteter på madfestivaler og til madevents i hele landet. 

Fra de helt store madfestivaler i Aarhus og København over regionale frugtfestivaler og til de helt små madmarkeder og fejringer af lokale råvarer har de mange madfestivaler det til fælles, at gæsterne skal aktiveres for at få det optimale ud af besøget og tage inspirationen med sig hjem. 

Med det specialdesignede mobile kursuskøkken kan I tilbyde jeres gæster gratis, unikke, lærerige og involverende madoplevelser ud over det sædvanlige. 

For at få det optimale ud af madværkstedet er det vigtigt, at I som arrangører sætter jer godt ind i, hvordan man bruger faciliteterne. Til det formål kan I læse vejledningen og se instruktionsfilmene nedenfor.

Vejledning, priser og instruktion

Vejledningen gennemgår ligesom videoerne hele processen fra klargøring til nedlukning af madværkstedet og indeholder desuden tips til, hvilke involverende aktiviteter madværkstedet kan danne ramme om. Endelig indeholder vejledningen information om leje og personale.

Book madværkstedet

Alle madfestivaler og fødevarerelaterede events med tilknytning til Netværk for madfestivaler kan leje det rullende madværksted.

Det er gratis at være med i netværket, og der er stadig ledige tider i kalenderen.

Instruktionsfilm – klargøring og nedlukning

Klargøring

Nedlukning

Presse- og SoMe-kit

Til god mad hører gæster. Find tips og tricks til, hvordan du bedst skaber opmærksomhed omkring dit arrangement i pressen og på de sociale medier før, under og efter.

Det siger andre

14/14 mener, at madværkstedet har skabt øget værdi for både gæster og arrangør.

14/14 mener, at madværkstedet har skabt øget involvering.

14/14 vil anbefale madværkstedet til andre og vil selv booke det igen.

Kontakt

sofie_medarbejder

Sofie Schack

Projektmedarbejder