DM i Madkundskab i foråret 2021 og foråret 2022 blev desværre aflyst pga. Covid-19. I stedet for blev madkundskabsfaget fejret med et brag af en fest i form af Madkundskabens Dag i efteråret 2021 og 2022:
Til Madkundskabens Dag er der mulighed for at dykke ned i madkundskabsfagets mange muligheder. Dagen byder på en række forskellige madkundskabsfaglige aktiviteter, hvor hoved, hænder og sanser bringes i spil. Hver aktivitet tager udgangspunkt i et særligt færdigheds- og vidensområde inden for madkundskab, der bringes til live med afsæt i involverende og kreative aspekter, som på forskellige måder kan aktivere eleverne. De kan bl.a. få mulighed for at beskæftige sig med madlavningens fysik og kemi, bæredygtighed og miljø samt smag og tilsmagning.
Sammen med studerende og undervisere fra landets professionshøjskoler vil forskellige faggrupper inden for madens verden vise eleverne madkundskabsfagets mange muligheder. De kan blandt andet glæde sig til sjove og lærerige madoplevelser med konditorer, bagere og kokke, ligesom de også får mulighed for at dykke ned i bælgfrugter, smagens forunderlige verden og Danmarks køkkenhave.
Formålet med Madkundskabens Dag 2022 er at fejre madkundskabsfaget og demonstrere fagets potentialer, bredde og vigtighed i grundskolen. Dagen skal inspirere til nye måder at arbejde med faget på og dermed være med til at udvikle og styrke madkundskabsfagets position på skoleskemaet.