Glæd dig til Madkundskabens Dag 2022!
Til Madkundskabens Dag 2022 er der mulighed for at dykke ned i madkundskabsfagets mange muligheder. Dagen byder på en række forskellige madkundskabsfaglige aktiviteter, hvor hoved, hænder og sanser bringes i spil. Hver aktivitet tager udgangspunkt i et særligt færdigheds- eller vidensområde inden for madkundskab, der bringes til live med afsæt i involverende og kreative aspekter, som på forskellige måder kan aktivere eleverne. De kan bl.a. få mulighed for at beskæftige sig med madlavningens fysik og kemi, bæredygtighed og miljø samt smag og tilsmagning.
Sammen med studerende og undervisere fra landets professionshøjskoler vil forskellige faggrupper inden for madens verden vise eleverne madkundskabsfagets mange muligheder. De kan blandt andet glæde sig til sjove og lærerige madoplevelser med konditorer, bagere og kokke, ligesom de også får mulighed for at dykke ned i bælgfrugter, smagens forunderlige verden og Danmarks køkkenhave.
Formålet med Madkundskabens Dag 2022 er at fejre madkundskabsfaget og demonstrere fagets potentialer, bredde og vigtighed i grundskolen. Dagen skal inspirere til nye måder at arbejde med faget på og dermed være med til at udvikle og styrke madkundskabsfagets position på skoleskemaet.
Deltag i lodtrækningen og læs mere om Madkundskabens Dag 2022 HER.