Anders René Jensen, Indkøbsdirektør, Rema 1000
Anne Birgitte Agger, Direktør, Hotel- og Restaurantskolen
Anthony Aconis, Designdirektør, Fireball
Arne Astrup, Senior Vice President, Novo Nordisk Fonden
Charlotte Thyberg, Stifter, Det kærlige måltid
Henrik Vinther, Group Vice President, Communication, CSR & Public Affairs, Salling Group
Kamilla Seidler, Direktør, Restaurant Lola
Karen Wistoft, Professor i madkundskab ved DPU, Aarhus Universitet
Kia Ditlevsen, Sociolog, ph.d. og forsker ved Københavns Universitet ved institut for fødevarer og ressourceøkonomi
Louise Køster, Forperson, Økologisk Landsforening
Marie Holt Hermansen, Tidl. formand, Danske Skolelever
Mathias Holt, Ejer, The Set og stifter, Social Cantina
Mercan-Ellen Nielsen, Afdelingschef, Kost og Ernæringsforbundet
Mikkel Nørtoft, Direktør, DGI
Mirka Mozer, Generalsekretær, Dansk Folkehjælp
Peter Rønn-Petersen, Direktør, Meyers Madhus
Rasmus Munk, køkkenchef og medejer, Alchemist
Stina Vrang Elias, Direktør, DEA
Søren Ravn Jensen, Direktør, Julemærkefonden
Thomas Roland, CSR-chef, COOP Danmark
Ziga Friberg, Chef for familieaktiviteter, Røde Kors Danmark