Anders René Jensen, Indkøbsdirektør, Rema 1000
Anne Birgitte Agger, Tidl. direktør, Hotel- og Restaurantskolen
Anthony Aconis, Designdirektør, Fireball
Arne Astrup, Senior Vice President, Novo Nordisk Fonden
Charlotte Thyberg, Stifter og direktør, Det kærlige måltid
Henrik Vinther, Kommunikationsdirektør, CSR & Public Affairs, Salling Group
Kamilla Seidler, Direktør, Restaurant Lola
Karen Wistoft, Professor i madkundskab ved DPU, Aarhus Universitet
Kia Ditlevsen, Sociolog, ph.d. og forsker ved Københavns Universitet ved institut for fødevarer og ressourceøkonomi
Louise Køster, Journalist og bondekone, Rabarbergaarden
Marie Holt Hermansen, Tidl. formand, Danske Skolelever
Mathias Holt, Ejer, The Set og stifter, Social Cantina
Mercan-Ellen Nielsen, Afdelingschef, Kost og Ernæringsforbundet
Mikkel Nørtoft, Direktør, DGI
Mirka Mozer, Generalsekretær, Dansk Folkehjælp
Peter Rønn-Petersen, Direktør, Meyers Madhus
Rasmus Munk, Køkkenchef og medejer, Alchemist
Stina Vrang Elias, Adm. direktør, Tænketanken DEA
Søren Ravn Jensen, Direktør, Julemærkefonden
Thomas Roland, Chef for kvalitet og ansvarlighed, Coop Danmark
Ziga Friberg, Managing director, We do Democracy