Anders René Jensen, indkøbs- og marketingdirektør, Rema 1000
Claus Bech, direktør, Bejo Nordic
Claus Krogh, head of Corporate Affairs, Lidl
Claus Meyer, kok og gastronomisk entreprenør
Dorrit Andersen, ejer, Root Consult/Axel Månsson
Eva Tingkær, vicedirektør, Diabetesforeningen
Flemming Nør-Pedersen, viceadm. direktør, Landbrug & Fødevarer
Henning Otte Hansen, seniorrådgiver, IFRO
Henrik Vinther Olesen, VP – kommunikation, bæredygtighed og PA, Salling Group
Jacob Brejnholt Jacobsen, medejer, Torup Bakkegård
Jakob Lave, branchedirektør DI Fødevarer, Dansk Industri
Jens Nannerup, direktør, GASA Odense
John Wagner, professionelt bestyrelsesmedlem og politisk kommentator
Kristian Palmberg, direktør, Cater Grønt
Louise Køster, medstifter, Levedygtigt Landbrug
Mads Ulrik Pedersen, CEO, Nordic Greens Bellinge A/S
Michael Allerup Nielsen, næstformand, Kost og Ernæringsforbundet
Michael Kongstad, næstformand, Dansk Gartneri
Pernille Skipper, bestyrelsesformand, Coop a.m.b.a.
Rasmus Willig, medstifter og forperson, Andelsgaarde
Rasmus Prehn, administrerende direktør, Økologisk Landsforening
Richo Boss, kædedirektør/CEO, Meny
Rune-Christoffer Dragsdahl, generalsekretær, Dansk Vegetarisk Forening
Sandra Villumsen, medstifter, Regenerativt Jordbrug
Signe Wenneberg, klimajournalist
Svend Brodersen, slotsejer, Gram Slot
Søren Ejlersen, kok og iværksætter
Trine Fisker, direktør, Gl. Estrup Gartneri
Trine Krebs, grøn chef & fundraising, FOOD
Uffe Krogh Jepsen, adm. dir., Dangrow
Ulrich Christensen, strategisk indkøber, Hørkram
Winnie Grosbøll, direktør, Forbrugerrådet Tænk