• Om os
  • Aktuelt
  • Presse
  • Kontakt
Søg
Madkulturen
  • Kompetencer
  • Indsatsområder
  • Projekter
  • Viden
  • Menu Menu
  • Kompetencer
  • Indsatsområder
  • Projekter
  • Viden
  • Aktuelt
  • Om os
  • Presse
  • Medarbejdere
  • Kontakt

Projekter

Vis alt

kompetencer:

  • Kurser og kompetenceudvikling
  • Undervisningsforløb
  • Analyse og research
  • Rådgivning
  • Projektstyring
  • Eventafvikling
  • Produkt- og forretningsudvikling

kerneområder:

  • Næste generation
  • Bæredygtighed
  • Social velfærd

samarbejdspartner:

  • Uddannelsesinstitutioner
  • Kommuner og regioner
  • Ministerier
  • Netværk
  • Virksomheder
  • NGO'er og interesseorganisationer
project image

Efteruddannelse til madkundskabslærere

Mad Aktion

  • Kurser og kompetenceudvikling
  • Undervisningsforløb
  • Næste generation
  • Uddannelsesinstitutioner
project image

Klimaeftersyn af kommunale køkkener

Klimaindsats Roskilde Kommune

  • Analyse og research
  • Kurser og kompetenceudvikling
  • Rådgivning
  • Bæredygtighed
  • Kommuner og regioner
project image

God mad til de mindste

Sund mad- og måltidspraksis i dagplejen

  • Analyse og research
  • Kurser og kompetenceudvikling
  • Projektstyring
  • Næste generation
  • Kommuner og regioner
project image

Kostråd og klima på skoleskemaet

Undervisningsmateriale om de nye kostråd

  • Kurser og kompetenceudvikling
  • Projektstyring
  • Undervisningsforløb
  • Bæredygtighed
  • Næste generation
  • Ministerier
project image

Klimavenlig køkkentjans

Køkkentjansens Klimakøkken

  • Kurser og kompetenceudvikling
  • Projektstyring
  • Undervisningsforløb
  • Bæredygtighed
  • Næste generation
  • Uddannelsesinstitutioner
project image

Grøn opkvalificering af professionelle køkkener

Grøn Gejst

  • Analyse og research
  • Kurser og kompetenceudvikling
  • Projektstyring
  • Bæredygtighed
  • Kommuner og regioner
  • Netværk
  • Virksomheder
project image

Social og faglig trivsel blandt sårbare børn

Mad og trivsel i heldagsskolen

  • Analyse og research
  • Kurser og kompetenceudvikling
  • Projektstyring
  • Næste generation
  • Social velfærd
  • Uddannelsesinstitutioner
project image

Det rullende Sommerkøkken 2021

Det rullende Sommerkøkken

  • Eventafvikling
  • Bæredygtighed
  • Social velfærd
  • Ministerier
project image

Bedre studiemiljø gennem maden

Madklubber på skolehjem

  • Analyse og research
  • Kurser og kompetenceudvikling
  • Projektstyring
  • Næste generation
  • Social velfærd
  • Uddannelsesinstitutioner
project image

Sommertur med involverende madaktiviteter 2020

Madglæde i sommerdanmark

  • Eventafvikling
  • Ministerier
project image

Madglad på budget

Madglæde og mindre madspild blandt unge

  • Analyse og research
  • Kurser og kompetenceudvikling
  • Projektstyring
  • Bæredygtighed
  • Næste generation
  • NGO'er og interesseorganisationer
project image

Supermarkedets klimaambassadører

Klimakærlig mad

  • Analyse og research
  • Kurser og kompetenceudvikling
  • Projektstyring
  • Bæredygtighed
  • Virksomheder
project image

Vild spejdermad

Madtropperne

  • Eventafvikling
  • Projektstyring
  • Undervisningsforløb
  • Næste generation
  • NGO'er og interesseorganisationer
project image

Hyldest til ildsjæle

Generation Food Award

  • Eventafvikling
  • Produkt- og forretningsudvikling
  • Projektstyring
project image

Klimavenlig hverdagsmad

Madglade klimatips

  • Analyse og research
  • Projektstyring
  • Bæredygtighed
  • Ministerier
project image

Madspild på skoleskemaet

Overskudsmad til skoler

  • Bæredygtighed
  • NGO'er og interesseorganisationer
  • Virksomheder
project image

Fyrtårn for Danmarks madfremtid

Skærehallerne

  • Produkt- og forretningsudvikling
  • Projektstyring
  • Kommuner og regioner
  • Uddannelsesinstitutioner
project image

International konference om fødevaresystemer og bæredygtighed

World Food Summit

  • Eventafvikling
  • Projektstyring
  • Bæredygtighed
  • Ministerier
project image

Unge madambassadører

FoodJam "on-the-go"

  • Kurser og kompetenceudvikling
  • Projektstyring
  • Bæredygtighed
  • Næste generation
project image

Bæredygtighedsværktøj til fødevarebranchen

Positively Produced

  • Kurser og kompetenceudvikling
  • Produkt- og forretningsudvikling
  • Bæredygtighed
  • Virksomheder
project image

Mad og måltider som social løftestang

Madfællesskab Lolland-Falster

  • Kurser og kompetenceudvikling
  • Projektstyring
  • Social velfærd
  • Kommuner og regioner
project image

Madfællesskaber for unge

Food Maker

  • Projektstyring
  • Næste generation
  • Social velfærd
  • Kommuner og regioner
project image

Bedre spisepauser i skolen

MADmovers

  • Analyse og research
  • Næste generation
  • Virksomheder
project image

Til kamp for madkundskab

Madkamp

  • Eventafvikling
  • Kurser og kompetenceudvikling
  • Projektstyring
  • Undervisningsforløb
  • Næste generation
project image

Åben skole-forløb med lokale fødevarevirksomheder

Åben skole-forløb i Roskilde Kommune

  • Undervisningsforløb
  • Næste generation
  • Kommuner og regioner
project image

Danmarks største køkkenfest

FoodJam

  • Eventafvikling
  • Projektstyring
  • Næste generation
  • Virksomheder
project image

Kartofler i unges madkultur

Fremtidens kartofler til fremtidens forbrugere

  • Analyse og research
  • Projektstyring
  • Bæredygtighed
  • Næste generation
  • Virksomheder
project image

Åben skole-forløb om bæredygtighed

Jordnær mad

  • Projektstyring
  • Bæredygtighed
  • Næste generation
  • Kommuner og regioner
  • Virksomheder
project image

Historieformidling til børn

Det er for børn - børneliv i 200 år

  • Eventafvikling
  • Kurser og kompetenceudvikling
  • Undervisningsforløb
  • Uddannelsesinstitutioner
project image

Lejrskoleophold om mad

MADlejr

  • Analyse og research
  • Undervisningsforløb
  • Næste generation
  • NGO'er og interesseorganisationer
  • Virksomheder
project image

Guide til skoler og SFO’er

Mad og måltider i skolen

  • Kurser og kompetenceudvikling
  • Produkt- og forretningsudvikling
  • Projektstyring
  • Næste generation
  • Kommuner og regioner
project image

Styrket faglighed i madkundskab

Madkundskab i Roskilde

  • Projektstyring
  • Undervisningsforløb
  • Næste generation
  • Kommuner og regioner
project image

Madværksteder for ældre

Kulinarisk kørekort for medarbejdere på daghjem

  • Kurser og kompetenceudvikling
  • Social velfærd
  • Kommuner og regioner
project image

Kulinarisk opkvalificering af butiksmedarbejdere

Irmas kulinariske kørekort

  • Kurser og kompetenceudvikling
  • Produkt- og forretningsudvikling
  • Virksomheder
project image

Efterskoleelever i køkkenet

Efterskolernes Køkkentjans

  • Kurser og kompetenceudvikling
  • Projektstyring
  • Næste generation
  • Uddannelsesinstitutioner
project image

Festivalnetværk med mobil kogeskole

Netværk for madfestivaler

  • Eventafvikling
  • Projektstyring
  • Social velfærd
  • Netværk
project image

Bedre madoplevelser for hjemmeboende ældre

Appetitvækkerne

  • Analyse og research
  • Kurser og kompetenceudvikling
  • Projektstyring
  • Social velfærd
  • Kommuner og regioner
project image

Kompetenceløft til Arlas medarbejdere

Arla Dairy Academy

  • Kurser og kompetenceudvikling
  • Virksomheder

Madkulturen

Madkulturen er en selvejende videns- og forandringsinstitution under Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

Madkulturens vision er ’Bedre mad til alle’. Det løfte fortæller, hvorfor Madkulturen er sat i verden – nemlig at gøre bedre råvarer, madlavning og måltider tilgængelige for alle uanset alder, indkomst, social baggrund og geografisk placering. ​ ​

Om os

Datasikkerhed

Adresse

Madkulturen
Maglegårdsvej 12
4000 Roskilde

CVR: 3356 0338
EAN: 5798 000 877 900

Elektronisk fakturering

Mød vores medarbejdere

Stillinger

Hovedsider

Kompetencer

Indsatsområder

Projekter

Viden

Følg os på

Follow a manual added link

Copyright Madkulturen 2019 © Produceret af Kathart Interactive
Scroll to top