Deltag i lanceringen af
Madkultur 22
Om danskernes madlavningsvaner
Kom med til webinar, hvor vi fremlægger de vigtigste resultater fra årets madkulturundersøgelse.
Hvordan går det med den hjemmelavede mad? Hvem laver aftensmaden? Hvordan foregår madlavningen? Hvordan bruger vi convenience i madlavningen? Og hvilken rolle spiller klimahensyn i madlavningen?
Madlavning handler om mere end at røre i en gryde og snitte en gulerod. Det handler også om planlægning, kendskab til retter og vores måde at gå til selve madlavningen på. Følger vi en nøje planlagt madplan eller køber vi ind spontant, når klokken er slået ti minutter over sulten? Har vi brug for en udførlig opskrift, der kan guide os igennem madlavningens kunst? Kan vi lide at prøve nye opskrifter og eksperimentere ud fra de råvarer og ingredienser, vi allerede har i køkkenskuffer og -skabe, eller laver vi oftest de samme velkendte aftensretter, som vi kender på rutinen? Alt det er vigtige aspekter af vores forhold til madlavning.
Bliv klogere på danskernes madlavningsvaner anno 2022, når vi går i dybden med hovedresultaterne fra årets madkulturundersøglese.
14.30-14.35: Velkomst og introduktion v. Judith Kyst
14.35-14.55: Præsentation af Madkultur22 v. Rikke Kvist
14.55-15.30: Paneldebat med udgangspunkt i indsigterne fra rapporten
Webinaret bliver afholdt 14. november 2022 kl. 14.30.
Rikke Kvist, videnskonsulent og projektleder på Madkultur22
Judith Kyst, direktør i Madkulturen
Michael Minter, Programchef for Fremtidens fødevarer,
CONCITO
Lola Jensen, familievejleder
Maria Holt Hermansen, formand, Danske Skoleelever