Foodjam

Danmarks største køkkenfest på Roskilde Festival

Bliv frivillig på Foodjam på Roskilde Festival 2024

Foodjam er Madkulturens aktive folkekøkken på Roskilde Festival. Her kan festivalgæster jamme sig til et lækkert måltid med hjælp fra vores kulinariske vejledere.

Har du mad-erfaring, kan du komme med som kulinarisk vejleder!

Læs meget mere, og tilmeld dig hurtigst muligt, hvis du vil sikre dig årets fedeste frivilligtjans på Roskilde Festival!

Tilmeld dig her

Vært, inspirator og vejleder

Som kulinarisk vejleder får du et partout-festivalarmbånd. Til gengæld tager du i alt fire vagter á 8 timer i Foodjam-teltet – du vælger selv hvornår, når vagtplanen åbner 8. maj.

En jamsession begynder med, at du byder de glade festivalgæster velkommen og giver en rundvisning i køkkenet og råvarebuffeten. Sammen planlægger I deres lækre måltid og udvælger de gode råvarer.

Under hver jamsession går du aktivt ind i tilberedningen med råvarekendskab, tips og tricks til råvaresammensætning og tilsmagning.

Lyder det som stor mundfuld? Ingen stress, alt dette lærer du på vores obligatoriske Kulinariske Kørekortkursus, som du skal deltage i inden Roskilde Festival.

Andre roller

Ser du ikke dig selv som kulinarisk vejleder, men kunne alligevel godt tænke dig at være frivillig hos Foodjam? Vi kan altid bruge ekstra hænder til nattevagter og enkelte andre roller. Send os en mail på foodjam@madkulturen.dk for at høre mere.

  • Et partout-festivalarmbånd

  • Et gratis Kulinarisk Kørekort-kursus

  • Et sjovt og udfordrende frivilligt arbejde med masser af godt humør og fællesskab

  • Lækker mad og drikkevarer, mens du er på vagt

  • Adgang til medarbejdercamp

  • Roskilde Festival Volunteer Lounge

  • Bevis på Madkulturens Kulinariske Kørekort, som du kan bruge ved jobsøgning og på dit CV

Værd at vide

Ansøgning

Når du har ansøgt, modtager du en bekræftelse på din ansøgning på mail.

Vi håber at se dig til Foodjam 2024!

Mange madglade hilsner,

Foodjam-teamet

Har du spørgsmål, kan altid skrive til foodjam@madkulturen.dk 

OBS: Vi har desværre erfaring med, at vores mails til tider ender i spamfilteret – så tjek lige en ekstra gang.

Formålet med Foodjam er at styrke unges køkken-kompetencer og sætte fokus på madens rolle i en sundere og mere bæredygtig fremtid. Vi udfordrer gæsterne til at arbejde nysgerrigt og legende med smag, teksturer og økologiske råvarer.

Foodjam afholdes i et samarbejde mellem Roskilde Festival og Madkulturen, som er en videns- og forandringsorganisation under Fødevareministeriet.