Vi skal spise mere frugt og grønt i fremtiden – både for klimaets og vores sundheds skyld. Og det behøver faktisk hverken være besværligt at lave eller kedeligt at spise. Det er budskabet, når Madkulturen sammen med Dansk Gartneris kampagne Sæson turnerer rundt i landet i løbet af august og inviterer danskerne ind i Det Rullende Madværksted.
Målet er at give danskerne mod på at starte med grønt – i alle dagens måltider. Vi snitter, river, moser og steger os gennem sæsonens grønt og leger med velkendte retter i grønne varianter. Vi viser gæsterne tips og tricks til at få grøntsagerne til at spille hovedrollen i måltidet, uden at gå på kompromis med den gode smag. Gæsterne skal selv have fingrene i grøntsagerne og lave maden, mens Sæson og Madkulturens medarbejder står klar med kyndig vejledning. Deltagerne kan prøve kræfter med japansk inspireret pandekager, grønt smørrebrød, plantedeller og -bøffer.
Mød os her:
- Aarhus d. 08.-10. august på Bispetorv
- Odense d. 17.-20. august på Flakhaven i forbindelse med Odense Blosterfestival
- København d. 25.-26. august på Israels Plads i forbindelse med Copenhagen Cooking