Projektnavn:
Skærehallerne
Skærehallerne er et unikt madlaboratorium for nye maduddannelser, virksomheder, familier og skoler, der vil opleve, hvordan maden bliver til.
Partnere: ZBC og Roskilde Kommune
Projektperiode: Under udvilking
Skærehallerne vil inspirere unge til at vælge en fødevareuddannelse, virksomheder til at udvikle nye produkter og forbrugere til at sætte bedre mad på bordet.
Der er i dag ingen steder, hvor grundskoleelever, borgere, elever på fødevareuddannelserne og danske virksomheder kan mødes på tværs med maden som centrum. Skærehallerne vil facilitere denne uformelle brobygning og skabe rum for at mødes og lære af hinanden.
Skærehallerne bliver et unikt oplevelses- og læringsrum for børnene i grundskolen, for eleverne på fødevareuddannelserne og for danskerne i almindelighed. En kreativ madlegeplads for børn og unge, hvor de kan gøre sig klogere på maden, og et mødested for virksomheder og borgere, der sammen kan opleve rejsen fra jord til madoplevelse.